Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Shot Show 2019: de nieuwste Gerber zakmessen

Gerber komt in 2019 met een hele gave lijn nieuwe zakmessen. Zoals altijd hebben ze voor iedereen wel iets. Bijzonder is het accent op slipjoints en herenmesjes. Meer de klassieke kant op, doch altijd met een moderne twist. In deze video legt Matt Aboussie van Gerber uit wat er nieuw is voor 2019.

Gerber Fastball

De Gerber Fastball is een van de meest veelbelovende zakmessen uit de Gerber 2019-lineup. Een CPM S30V wharncliffe-lemmet van 7,5 cm met een flipper en een aluminium handgreep. Hij opent razendsnel, daarom de naam. Bovendien ligt hij super in de hand. Gemaakt in Portland, Oregon, USA en erg solide. Rond het scharnierpunt, de pivot, zijn kogellagers geplaatst om hem extra soepel te doen openen.

Gerber Fastball

Gerber Straightlace & Wingtip

Eén van de trends van 2019 is de opkomst van de slipjoint. Ook Gerber speelt hierop in met de Gerber Straightlace en de Wingtip. De Straightlace is de grote broer, de Wingtip de kleinere. Moderne ontwerpen die bij vele messenliefhebbers het hart sneller doen kloppen. Budgetvriendelijk (minder dan 50 euro per stuk) dus ook perfect als cadeau. Omdat deze ontwerpen niet heel erg traditioneel zijn zullen ook niet-zakmesliefhebbers deze modellen kunnen waarderen.

Gerber Straightlace
Gerber Wingtip

Gerber Centerdrive Plus

Met de Gerber Centerdrive heeft Gerber de multitoolmarkt enkele jaren terug op zijn grondvesten doen schudden. Na een paar jaar was het tijd de balans op te maken en te kijken hoe dit oersterke stuk gereedschap nog beter gemaakt kan worden. Gerber kwam uit op de toevoeging van een schaartje en een kwalitatieve, in de Verenigde Staten geproduceerde lederen foedraal. Met ruimte voor de bitset die standaard meegeleverd wordt. Hierdoor is de Gerber Centerdrive Plus nog aantrekkelijker!

Gerber Centerdrive Plus

Gerber Jukebox

‘Back to the seventies!’ moeten ze bij Gerber hebben gedacht toen het ontwerp van de Jukebox van de tekentafel kwam. Acryl-achtige handgreepmaterialen die rechtstreeks uit een bowlingbal gezaagd lijken, een sheepfoot-lemmet met mooie holslijping en een frontflipper-openingmechanisme: dit is een bijzonder zakmes. Verkrijgbaar in twee kleurstellingen.

Gerber Jukebox

Gerber Quadrant

De Gerber Quadrant is weer zo’n mes dat gezien kan worden als mode-accessoire. Net zoals je geen horlogeliefhebber hoeft te zijn om een mooi horloge te dragen hoef je voor de Quadrant geen messenliefhebber te zijn om te zien dat dit een mooi EDC-zakmes is. Desondanks is dit simpelweg een erg mooi mes voor een erg goede prijs. Een uniek ontwerp met een flipper en een linerlockvergrendeling. Het lemmet lijkt haast uit een open scheermes genomen te zijn. De Gerber Quadrant is wederom een mes dat voor een erg goede prijs gepresenteerd wordt.

Gerber Quadrant

Gerber Compleat

Voor hikers en kampeerliefhebbers heeft men de Gerber Compleat ontwikkeld. Een allround kook-tool voor liefhebbers van buiten koken. Spatel, knijper, schraper, mes, lepel, vork: you name it, de Compleat kan het. Lichtgewicht en makkelijk in elkaar te klikken zodat je de vier onderdelen veilig bij elkaar houdt.

Gerber Compleat

Gerber 2019-releases

Met al deze nieuwe producten laat Gerber wederom zien dat ze weten wat jij als klant wilt. Komende tijd zullen al deze nieuwe producten druppelsgewijs op onze website verschijnen. Hier vind je al onze Gerber-messen.