Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Gerber machete kopen? Kies hier jouw kapmes!

Met een Gerber Machete maak jij ruim baan. Of je tuin nu overwoekerd is met braamstruiken, of je gaat de jungle in: met een Gerber Machete hak jij zo alles weg.

Lees meer

1 Producten

De kapmessen van Gerber worden ontworpen in de Verenigde Staten. Daar werken de mannen en vrouwen van Gerber Legendary Blades al tientallen jaren om jou de beste messen te leveren.

Gerber machetes: in alle soorten en maten

Het assortiment machetes van Gerber omvat vele verschillende typen kapmessen. Van traditionele machetes tot bolo’s, kukri’s en parang’s. Ieder met een eigen culturele achtergrond, maar allemaal 100% Gerber. Want waarom zou je zelf nieuwe lemmetvormen bedenken wanneer er overal ter wereld mensen al tientallen, zo niet honderden, jaren met dit gereedschap werken? Zo is de kukri al doorontwikkeld door de Gurkha’s in Nepal. Ook levert Gerber bepaalde machetes in verschillende lemmetdikten. Zo kies je aan de hand van hoe zwaar je hemt wilt belasten, de ideale machete.