Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Line up: broodmessen

Een broodmes is niet alleen geschikt voor het snijden van brood. Echt? Ja echt! De gekartelde snede maakt korte metten met harde groenten en fruit als meloen, pompoen en knolselderij. Wij waren benieuwd welke broodmessen ons het beste zouden bevallen. Dit zijn vier van onze favorieten!

Eden Classic Damast broodmes

Het Eden Classic Damast broodmes is het mes met de beste prijs-kwaliteitverhouding. De klassieke kartels glijden goed door het brood. De kartels lopen niet helemaal door tot aan de punt. Je wilt namelijk goed door het laatste stukje van de korst komen. Dat werkt het makkelijkst als de punt glad is.

Kai Shun Classic broodmes

Het Kai Shun Classic broodmes komt bij ons als beste uit de test! De kartels hebben een golvende zaagtandvorm, waardoor dit mes met gemak door hard brood glijdt. Bovendien ziet het mes er ook nog eens prachtig uit met zijn damaststalen lemmet.

Robert Herder Grandmoulin broodmes

Het Robert Herder Grandmoulin broodmes. Een handgemaakte topper. Geslepen volgens het traditionele ‘Solinger Dünnschliff’-principe. Hij is dus vlijmscherp en snijdt zo goed dat de bekende culinair journalist Wouter Klootwijk dit mes heeft uitgeroepen tot ‘beste broodmes ter wereld’.

Eden Pankiri Japans broodmes

De Eden Pankiri is een Japans broodmes. Deze is over de hele breedte erg dun geslepen, waardoor de snijweerstand laag is. Daardoor krijg je ook minder kruimels. De half-tang-constructie maakt het mes lekker licht.