Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €75
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Vleesmessen: om vlees te trancheren

Een vleesmes wordt gebruikt om vlees te snijden (trancheren, in plakken snijden). Vaak wordt hierbij ook een vleesvork gebruikt. Het lemmet is wat dunner en smaller dan een koksmes om nauwkeuriger te kunnen snijden. De lemmetlengte ligt tussen de 15 en 25 cm. Hiermee is het wat korter dan fileer- of zalmmessen.

152 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €75
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 16.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €75
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 16.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €75
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 16.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €75