Menu
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Vacatures
Cadeaubon
Nieuws
0
Filteren

Vleesmessen

Een vleesmes wordt gebruikt om vlees te snijden (trancheren, in plakken snijden). Vaak wordt hierbij ook een vleesvork gebruikt. Het lemmet is wat dunner en smaller dan een koksmes om nauwkeuriger te kunnen snijden. De lemmetlengte ligt tussen de 15 en 25 cm. Hiermee is het wat korter dan fileer- of zalmmessen.
Meer Informatie...

Niet hakken

Een mes is alleen bedoeld om mee te snijden. Als je vlees met botten wilt snijden, of spareribs wilt verdelen dan is een gewoon vleesmes daar niet voor geschikt. Het bot kan stukjes (chips) uit het lemmet breken. Gebruik voor dit soort werk een hakmes.

Andere messen

Naast een vleesmes worden ook andere messen gebruikt om vlees te snijden: een koksmes voor het snijden van dobbelsteentjes of een fileermes of uitbeenmes voor respectievelijk fileren of uitbenen.

Minder informatie...
Show more