Vleesmessen: om vlees te trancheren
Een vleesmes wordt gebruikt om vlees te snijden (trancheren, in plakken snijden). Vaak wordt hierbij ook een vleesvork gebruikt. Het lemmet is wat dunner en smaller dan een koksmes om nauwkeuriger te kunnen snijden. De lemmetlengte ligt tussen de 15 en 25 cm. Hiermee is het wat korter dan fileer- of zalmmessen.
Top-5
€ 59,00
€ 97,00
€ 39,96
€ 49,95
€ 37,00
€ 47,00
Serie
Land van herkomst
Afwerking lemmet
Eigenschappen lemmet
Materiaal handgreep
Links- of rechtshandig
Lemmethoogte
Totale lengte
Staalsoort
Type snede
Slijpwijze
Lengte handgreep
Soort handgreep
Geleverd als set
Inclusief
Aantal messen
Vaatwasmachinebestendig
Graveerbaar
147 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 14.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 14.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 14.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50