Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Suncraft Senzo Classic: klassieke Japanse keukenmessen van damaststaal

De Suncraft Senzo Classic is de meest klassieke serie van Suncraft. De lemmeten uit deze serie worden gemaakt van roestvast damaststaal met een kern van VG-10-staal. De vlijmscherp geslepen kern van het lemmet zorgt ervoor dat jij vrijwel alles kunt snijden. De hardhouten handgreep heeft een fijne vorm die zorgt dat deze messen goed in de hand liggen. Naast dat deze messen zeer fijn in gebruik zijn, zijn ze ook een echte aanwinst in de keuken. Het oog wil namelijk ook wat!

Lees meer
12 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Suncraft Senzo Classic eigenschappen

Het vlijmscherpe lemmet van de Suncraft Senzo Classic

De kern van VG-10-staal is vlijmscherp. Aan weerszijden is de kern gelamineerd met damaststaal van 16 lagen. Door het vlijmscherpe VG-10 staal zijn de messen gemakkelijk te onderhouden. Je hoeft het mes niet vaak te slijpen en het staal is zeer roestvast. De lagen damaststaal zijn om en om gemaakt van hard en zacht staal. Hierdoor worden de messen zeer sterk, waardoor het lemmet niet snel breekt.

Suncraft Senzo Classic handgreep van hardhout

De handgreep van de Senzo Classic-serie is gemaakt van lagen hardhout. Dit is samengeperst in combinatie met hars. Hierdoor is de handgreep duurzamer dan wanneer het van natuurlijk hout gemaakt is. Het is aan te raden om deze messen met de hand af te wassen, zodat ze langer mooi blijven. De stalen krop op de overgang van lemmet naar greep zorgt voor een prettige balans.