Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Kai Shun broodmes: voor meer dan brood alleen!

Kai Shun broodmessen zijn messen waarmee je alle soorten brood snijdt. Van harde tot zachte korst, van kadetje tot een versgebakken volkorenbrood. Ook harde groentes als pompoen snij je moeiteloos met een broodmes van Kai dankzij het multifunctionele gekartelde snede. Dus gebruik jij een broodmes voor het snijden van meerdere ingrediënten van dan alleen maar brood? Koop het stijlvolle broodmes van Kai!

Lees meer

10 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Karakteristieken Kai Shun broodmes

Het lemmet van een broodmes

Het Kai Shun broodmes heeft een uniek kartel die 2 kanten opgaat. Dit maakt het mes geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers, omdat het mes met een dergelijke snede veelzijdiger is dan een “gewoon” broodmes. Je kan namelijk zowel naar voren (duwende beweging) als achteren (trekkende beweging) snijden. Daarnaast zorgen de kartels in het lemmet ervoor dat het brood niet wordt geplet tijdens het snijden, omdat de druk verdeeld wordt. De kartels bijten zich namelijk vast in de harde korst, omdat de druk van het lemmet zich concentreert op de puntjes van de kartel.

De lemmetlengte van een broodmes

Broodmessen hebben een lemmetlengte tussen de 20 en de 30 centimeter. Dit geeft een meer consistent resultaat. Daarnaast kan je ook makkelijker langere broden, zoals stokbroden, snijden wanneer je broodmes hebt met een langer lemmet.

Kan Shun broodmes slijpen

Wil je jouw broodmes slijpen? Wij vertellen je er graag alles over.