Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Kai messensets: complete sets voor de Kai-liefhebber

Wil je een collectie messen voor al jouw diverse snijwerkzaamheden en die ook nog eens onderling matchen? Overweeg dan een messenset van Kai. Een messenset is vaak voordeliger dan losse messen én je hebt direct alle verschillende soorten messen die je nodig hebt. Wij hebben alle messensets van Kai. Van klein tot groot.

Lees meer
19 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Kenmerken Kai messensets

Met veel sets en series om uit te kiezen, zit er tussen de Kai messensets voor iedereen wel een geschikte messencombinatie bij.

Waarom kiezen voor een messenset in plaats van één mes?

De vraag geeft eigenlijk al het antwoord. Met een complete messenset heb je alle messen in één keer in jouw keuken. Je hoeft niet op zoek naar losse messen die voldoen aan jouw wensen en eisen én die passen binnen jouw bestaande collectie. Een messenset komt in vele groottes en samenstellingen, het is dus slim om je van tevoren hierin te verdiepen en te onderzoeken welke type messen in welke sets zitten. Qua uiterlijk zijn alle messen in een set esthetisch op elkaar afgestemd, dus je hebt niet opeens een mes in een andere kleur of een ander ontwerp.

Kai Shun messensets

Sinds 1908 is het Japanse Kai een van de meest toonaangevende messenmerken ter wereld. De Kai Shun-serie spant al jarenlang de kroon als een van de mooiste messenseries in de industrie. Met prachtige lemmeten van damaststaal en tijdloze ontwerpen. Niet alleen esthetisch mooi, ook erg functioneel.

Japanse smeedkunst

De messen van Kai doen de Japanse smeedkunst eer aan en voldoen tegelijkertijd aan de eisen van de huidige tijd. Deze messen zijn gemaakt volgens de expertise van de traditionele Samurai en zijn het toonbeeld van Japans precisie handwerk.