Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Kai Shun Premier Tim Mälzer Minamo: artistieke combinatie tussen Japanse en Europese keukenmessen

De Kai Shun Premier Tim Mälzer Minamo-serie is een 3-delige uitbreiding van de Shun Premier-serie, ontwikkeld in samenwerking met Duitse televisiechef-kok Tim Mälzer. Bestaande uit een universeelmes, officemes en santoku. Ze zijn voorzien van een prachtig 32-laags damaststalen lemmet en een handgreep van zwart pakkahout met prachtige details. Deze 3 Kai Shun Minamo-messen delen de vormgeving van het lemmet. Een samensmelting tussen een typische Japanse santoku en een Europees koksmes. Een uiterst bruikbare lemmetvorm, geschikt voor iedere snijtaak.

Lees meer
3 Producten

Karakteristieken van Kai Shun Premier Tim Mälzer Minamo

Shun Premier Tim Mälzer Minamo lemmet

De lemmeten van de Kai Shun Premier Tim Mälzer series zijn gemaakt van 32-laags damaststaal. Een smeedtechniek waarbij meerdere lagen staal op elkaar gesmeed worden en er zo een unieke, houtnerfachtige structuur ontstaat. Ieder patroon, en dus het lemmet, is hierdoor uniek. De kern van het lemmet is gemaakt van VG-MAX-staal. Een roestvaste Japanse staalsoort met een hoge hardheid van 61 HRC.

Shun Premier Tim Mälzer Minamo handgreep

De handgrepen zijn gemaakt van zwart pakkahout en aan het einde van de handgreep zit een stalen eindkap met daarop het logo van Tim Mälzer. Opvallend is de symmetrische Westerse vorm van de handgreep. Deze breekt met de Japanse-stijl van de lemmeten. Hiermee combineert Tim Mälzer het beste van beide werelden. Net als bij veel van zijn populaire gerechten.

Over Tim Mälzer

Tim Mälzer is een gerenommeerde Duitse chef-kok, televisiepresentator en auteur, met vele successen op zijn naam. Hij heeft Michelinsterren ontvangen, schreef bestsellers en presenteerde populaire kookprogramma's zoals ‘Kitchen Impossible’. Mälzers innovatieve recepten en boeiende aanwezigheid op het scherm hebben van hem een begrip gemaakt in de wereld van de hogere kookkunst.

Reddot Award 2018 en German Design Award Winner 2019

De Shun Premier Tim Mälzer Minamo-serie is onderscheiden met de Reddot Award 2018 en de German Design 2019 Special Mention. Het eindoordeel van de Reddot-jury: ‘Due to their noble materiality and elegant design idiom, the knives of this series promote a very high-quality standard’. Een terechte bevestiging van de kwaliteit voor deze prachtige messenserie.