Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Kai Shun Nagare keukenmessen: kunstzinnige meesterwerken uit Japan

De Shun Nagare-serie is een high-end messenserie en het paradepaardje van Kai. Het zijn premium keukenmessen met 72-laags damaststaal in een complex patroon dat doet denken aan stralen van de rijzende zon. Deze messen zijn hét toonbeeld van Japanse smeedkunst. De zwarte pakkahouten handgreep is Westers vormgegeven en minstens even artistiek als het lemmet. Deze serie keukenmessen behoort tot de top op keukenmesgebied. Een aanwinst voor iedere keuken en een genot om mee te snijden.

Lees meer
12 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Karakteristieken van Kai Shun Nagare

Deze serie keukenmessen behoort tot de top op keukenmesgebied. Zoals de Kai Shun Nagare-serie is gemaakt zie je ze zelden. Het is een 6-delige serie met een officemes, universeelmes, santoku, koksmes, vleesmes en een broodmes.

Kai Shun Nagare lemmet

Het lemmet van de Shun Nagare-messen trekt direct de aandacht. Het is gemaakt van flexibel VG2-staal en hard VG10-staal, samengevlochten tot 72-laags damaststaal. Een soort van dual-core lemmet dus, met een hardheid van 61 HRC. Op innovatieve wijze gesmeed en heel bijzonder vormgegeven. Alsof de stralen van de rijzende zon rechtstreeks gevangen zijn in het lemmet. Het patroon loopt volledig door tot aan de vlijmscherpe snede met een subtiele micro-snede.

Kai Shun Nagare handgreep

De ergonomische handgreep is Westers vormgegeven, met een licht aflopende lijn en een klein buikje. Hierdoor ligt ieder mes prettig in de hand tijdens het snijden. De handgreep is gemaakt van zwart-grijs gemêleerd pakkahout en vastgezet met twee klinknagels. De gesmede full-tang in de handgreep zorgt voor een mooie balans met het lemmet. Dit past volledig in het plaatje van deze uiterst fraaie keukenmessen.

German Design Award 2017 Special Mention

De Shun Nagare-serie is onderscheiden met de German Design 2017 Special Mention. Een terechte bevestiging van de kwaliteit voor deze unieke messenserie.