Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Kai Seki Magoroku Kinju & Hekiju keukenmessen: traditioneel Japanse kwaliteit

De keukenmessen van deze serie zijn erg licht, liggen goed in de hand en zijn zeer geschikt voor nauwkeurig en precies snijwerk. De Kinju messen zijn voor rechtshandig gebruik, de Hekiju messen voor linkshandig. De Kai Seki Magoroku Kinju & Hekiju serie bestaat uit 4 Kinju deba-messen en 3 yanagiba fileermessen. Dit zijn iconische, traditionele Japanse messen die excelleren in het snijden van rauw vlees of vis. Zei iemand sushi? Veel kookplezier!

Lees meer
10 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Karakteristieken Kai Seki Magoroku Kinju & Hekiju keukenmessen

De messen van de series Hekjiu em Kinju staan voor functionaliteit en duurzaamheid. De typische Japanse lemmetvorm zorgt samen met de strakke, zwarte handgreep voor een tijdloze en minimalistische uitstraling.

Seki Magoroku Kinju & Hekiju lemmet

De Kai Seki Magoroku Kinju & Hekiju messen worden gemaakt van Duits staal. De lemmeten van deze Kai serie worden gemaakt met de modernste technologie. Dankzij de enkelzijdige slijping hebben ze een optimale, rechte snede en een maximale scherpte. Ideaal voor het snijden van dunne plakjes vis of vlees voor sushi.

Wat is nu precies het verschil tussen een deba en een yanagiba? Beide messen zijn toch in het leven geroepen voor het snijden van rauw vlees of vis? Het verschil zit 'm in het ontwerp. Een yanagiba is ontworpen om zorgvuldig en dun mee te snijden. Een deba doet meer denken aan de bijl. De voorkant gebruik je om vis mee te fileren, maar de achterkant van het lemmet is voor het zwaardere werk, zoals het klein maken van kippenbotjes en visgraten.

Seki Magoroku Kinju & Hekiju handgreep

De 6-hoekige handgreep van de messen uit deze serie vallen op door de net wat andere vorm. De handgreep van de rechthandige varianten is gemaakt van gelamineerd, versterkt hout. De greep is goed bestand tegen vocht dankzij het kwalitatief hoogwaardig hout en de speciale behandeling die deze krijgt. De handgreep voor de linkshandige gebruikers van de Hekiju messen is sterker afgerond dan de greep van de Kinju serie. Deze handgreep bestaat uit robuust afgewerkt hars en heeft daardoor een leerachtige uitstraling.