Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & snijden

Kai Tim Mälzer Kamagata: koken met klasse

Opnieuw hebben de Japanse messenmakers van Kai en de bekende Duitse tv-kok Tim Mälzer de handen ineengeslagen. Mälzer ontwierp een complete serie keukenmessen met de kenmerkende klasse die Kai telkens weer uitstraalt, voor een alleszins betaalbare prijs. De messen blinken enerzijds uit in eenvoud, anderzijds vallen ze op door de fraaie en opmerkelijke vorm van het lemmet.

Kamagata: een rechte snede

De naam Kamagata is namelijk niet voor niets gekozen. Kamagata staat in Japan voor een specifieke vorm voor keukenmessen. De messen uit deze serie zijn hierop geïnspireerd. Traditioneel gezien heeft een kamagata-mes een volledig rechtlopende snede en een plots afrondende rug. Mälzer heeft aan deze serie echter wel zijn eigen 'touch' gegeven. Zo hebben de messen een scherp toelopende punt en een lichte ronding in de snede. Design ontmoet functionaliteit.

De Tim Mälzer Kamagata-serie bestaat uit zeven verschillende keukenmessen, voor vrijwel iedere denkbare snijtaak. Het pronkstuk is waarschijnlijk het hybride koksmes, waarin de beste eigenschappen van een westers koksmes, een santoku en een nakiri met elkaar verweven zijn. Verder kent de lijn een koksmes, een santoku, een vleesmes, een broodmes, een universeelmes en een officemes.