Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Kai Shun Tim Mälzer Kamagata: praktische functionaliteit en minimalistische esthetiek

De Tim Mälzer Kamagata-serie is een budgetvriendelijke messenserie. Dit heeft KaiAI bereikt door de toepassing van betaalbare materialen, die kwalitatief nog steeds voldoen aan de hoge eisen van Tim Mälzer. De focus van deze serie ligt op functionaliteit, robuuste kwaliteit en minimalistische esthetiek. Het is een complete 9-delige messenserie. Voor iedere snijtaak is er een mes. Het pronkstuk uit deze lijn is het hybride koksmes, waarin de beste eigenschappen van een westers koksmes, een santoku en een nakiri met elkaar verweven zijn. De naam ‘Kamagata’ (Japans voor sikkelvormig) dankt deze serie aan de karakteristieke kromming van het lemmet.

Lees meer
11 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Karakteristieken van Kai Shun Tim Mälzer Kamagata

Shun Tim Mälzer Kamagata lemmet

De lemmeten zijn gemaakt van roestvrij 1.4116 edelstaal, met een wat lagere hardheid van 56 HRC, waardoor ze goed te slijpen zijn. Ideaal voor de beginnende hobbykok of professionele gebruiker. 1.4116 edelstaal is zeer corrosiebestendig waardoor je weinig omkijk hebt naar deze messen. Een mooi detail is de signatuur van Tim Mälzer op het lemmet. Ondanks de betaalbare prijsklasse van deze messen, is hij niet minder trots op deze serie.

Shun Tim Mälzer Kamagata handgreep

De hangrepen zijn ergonomisch gevormd en symmetrisch waardoor ze geschikt zijn voor zowel links- als rechtshandig gebruik. De handgrepen zijn gemaakt van POM-kunststof. Dit materiaal is niet alleen erg onderhoudsvriendelijk en waterbestendig, het is ook erg licht van gewicht. De “keukenstier”, het persoonlijke kenmerk van Tim Mälzer, siert het uiteinde van de handgreep. Net als bij de Premier-series.