Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Kai Tim Mälzer Kamagata

Ze zijn ondertussen onlosmakelijk met elkaar verbonden, de fameuze Japanse messenfabrikant Kai en de excentrieke Duitse chef-kok Tim Mälzer. Het feit dat er opnieuw een door Mälzer ontworpen serie Kai-keukenmessen is verschenen mag dan ook geen verrassing heten. Het resultaat is dat echter wél! Absolute designmessen, gemaakt van een uitgekiende materiaalmix tegen een uiterst betaalbare prijs.

Klassiek en tevens gewaagd design

De handtekening van Mälzer herken je meteen in deze serie, die Kai Tim Mälzer Kamagata gedoopt is. Het ontwerpen van originele en tevens functionele messen is de Duitse rockster onder de tv-koks wel toevertrouwd. De handgreep is stijlvol en heeft een klassieke look, het opvallende lemmet in kamagata-stijl is gewaagd. Dit zijn messen die je niet in het blok laat staan: als je ze ziet móét je ze gebruiken!

Het Kai Tim Mälzer Kamagata-hybride koksmes: een unieke alleskunner

De absolute blikvanger van deze serie is het hybride koksmes, met een lemmet van 20,5 centimeter. Het mes heeft de hoogte en de afgeronde punt van de klassieke santoku, de lengte van een westers koksmes en de vrijwel rechtlopende snede van een nakiri. Daarmee is het de absolute alleskunner. Groente, vlees, kruiden: je snijdt het allemaal met dit unieke keukenmes.

Kai Tim Mälzer Kamagata hybride koksmes, 20,5 cm

Naast dit mes bevat de serie alle keukenmessen die je van een complete lijn mag verwachten. Een koksmes, santoku, vleesmes, broodmes, universeelmes en een officemes: het hoeft je nergens aan te ontbreken.

En last but not least: voor de prijs hoef je het niet te laten. De messen zijn slechts een paar tientjes duurder dan de ‘basic’ Wasabi-serie en aanmerkelijk goedkoper dan de Kai Shun Classic-messen. Zoek je dus een designkeukenmes met een optimale prijs-kwaliteitverhouding, dan word je door Kai en Tim Mälzer met deze serie op je wenken bediend!