Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €75
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Sujihiki: moeiteloos vis en vlees snijden

De sujihiki is het tweezijdig geslepen alternatief voor een Yanagiba. Met het lange lemmet van een sujihiki snijdt je moeiteloos flinterdunne, rechte plakjes vlees en vis. De naaldachtige vorm maakt het ideaal om gemakkelijk onder vet te komen en om ongewenst vet of bindweefsel, van grote stukken vlees zoals ribeye of varkenslende, te verwijderen. Ook perfect te gebruiken voor het fileren en villen van vis. Let er wel op dat dit mes niet van graten of botjes houdt!

15 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €75
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 16.000 producten