Vandaag besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & snijden

Eden Classic Damast-keukenmessen: kwaliteit en elegantie

Onze Eden Classic Damast-keukenmessen vormen de perfecte symbiose van kwaliteit en elegantie. De kern van AUS-10-staal wordt ingeklemd tussen meerdere lagen damaststaal, wat zorgt voor een zeer uitzonderlijke look. De zwarte handgreep sluit hier naadloos op aan. Gemaakt van een composiet van linnen en kunsthars en met drie klassieke klinknagels bevestigd aan het ‘full-tang’ lemmet. Fraai en functioneel!

Volledige lemmet te gebruiken

Tijdens het snijden kun je de volledige lengte van het vlijmscherpe lemmet gebruiken. Dit komt doordat van een verdikking tussen de handgreep en het lemmet geen sprake is. Ook tijdens het slijpen levert dit het nodige voordeel op. Het slijpen van de Eden Classic Damast-messen is overigens zeer goed te doen, zeker voor messen met een dermate hoog koolstofpercentage (1.05).

Handmatig afwassen

De keukenmessen uit de Eden Classic Damast-serie kun je het best met de hand afwassen. Vaatwasmachinebeurten doen zowel het staal als de handgreep doorgaans weinig goed. Vaatwasmiddel tast gehard staal en kunststoffen aan, met als mogelijke gevolgen onder andere roestvlekjes op het lemmet en doffe handgrepen. Wij adviseren daarom onze Eden-messen niet in de vaatwasser te doen.

25 jaar garantie

Wij zijn volledig overtuigd van de kwaliteit van onze Eden-keukenmessen. Daarom bieden wij maar liefst 25 jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten!