Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Nu besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Eden Classic Damast-keukenmessen: kwaliteit en elegantie

Onze Eden Classic Damast-keukenmessen vormen de perfecte symbiose van kwaliteit en elegantie. De kern van AUS-10-staal wordt ingeklemd tussen meerdere lagen damaststaal, wat zorgt voor een zeer uitzonderlijke look. De zwarte handgreep sluit hier naadloos op aan. Gemaakt van een composiet van linnen en kunsthars en met drie klassieke klinknagels bevestigd aan het ‘full-tang’ lemmet. Fraai en functioneel!

Lees meer
14 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten

Eigenschappen van Eden Classic Damast

Eden Classic Damast-messen zijn niet alleen elegant, maar ook erg functioneel. Het lemmet loopt helemaal door tot in de handgreep. Dat maakt de messen erg sterk. De handgreep sluit naadloos aan op het staal. Daar komt dus geen vuil tussen! Tijdens het snijden gebruik je de volledige lengte van het vlijmscherpe lemmet. Er is namelijk geen verdikking tussen de handgreep en het lemmet, de zogeheten ‘krop’. En ook als je je Eden Classic Damast-messen wilt slijpen is dat wel zo makkelijk.

Soorten Eden Classic Damast-keukenmessen

Binnen de Eden Classic Damast-serie vind je alle soorten keukenmessen die je nodig hebt. Van koksmes tot officemes. Of ga je liever voor een Japanse santoku of nakiri? De messen zijn ook in verschillende sets verkrijgbaar, met of zonder messenblok.

Onderhoud van de Eden Classic Damast-keukenmessen

Je kunt je Eden Classic Damast het beste met de hand afwassen. Vaatwasmiddel is nogal hard voor het staal. In de vaatwasmachine kan het dus zijn dat er roestvlekjes op het lemmet ontstaan. Bovendien tast vaatwasmiddel de handgrepen wat aan, waardoor deze na verloop van tijd dof kunnen worden. Houd je messen dus langer mooi en was ze met de hand af!

Eden Classic Damast: 25 jaar garantie

Wij zijn volledig overtuigd van de kwaliteit van onze Eden Classic Damast-keukenmessen. Daarom bieden wij maar liefst 25 jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten!