Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,5
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers

Keukenmessen & snijden

Eden Classic Damast-keukenmessen: kwaliteit en elegant

De Eden Classic Damast-messen zijn scherp, liggen goed in de hand en doen wat ze moeten doen: moeiteloos snijden. De Classic Damast-messen zijn bijzonder om te zien en heel speciaal om mee te snijden!

De messen hebben een lemmet van damaststaal en een kern van VG-10. De handgreep, van een composiet bestaande uit linnen en kunsthars, past er qua stijl helemaal bij. De volledige lengte van het lemmet kan gebruikt worden bij het snijden, door het weglaten van de verdikking tussen de greep en het lemmet. Hierdoor wordt het tevens makkelijker om het mes te slijpen.

Onderhoud Eden Classic Damast: simpel

Ieder mes moet op zijn tijd geslepen worden. Gelukkig gaat dat simpel met VG10-staal. Even langs een slijpstaaf halen of bijslijpen op slijpstenen en klaar ben je! Eden Classic Damast-messen zijn net zo vaatwasmachinebestending als de meeste andere keukenmessen. Een keertje in de vaatwasser kan geen kwaad, maar bij frequente machinale wasbeurten kan er schade ontstaan. Vaatwasmiddel tast gehard staal en kunststoffen aan met als mogelijke gevolgen o.a. roestvlekjes op het lemmet en doffe handvatten. Wij adviseren daarom onze Eden-messen niet in de vaatwasser te doen.

25 jaar garantie!

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze keukenmessen dat wij maar liefst 25 jaar garantie geven op materiaal en fabricagefouten!