Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & Snijden

Eden Kanso Aogami linkshandige keukenmessen: een ongekende snijervaring

De bijzondere keukenmessen van de Kanso Aogami Serie worden met de hand gesmeed in Japan. Kanso betekent eenvoud in het Japans en verwijst naar het doel dat gesteld was bij de ontwikkeling van deze messen. Jou de meest ultieme snijervaring geven voor een zo laag mogelijke prijs, zonder compromissen.

Aogami slaat op de belangrijkste troef van deze serie: de staalsoort. De keukenmessen zijn gemaakt van Blue Paper Steel; een staalsoort met een hardheid van 62-63 HRC. De Kanso Aogami messen kunnen extreem dun worden geslepen. Het Blue Paper Steel is hier uitermate geschikt voor en is sterk genoeg zodat het niet breekt. De klassieke Japanse greep van ‘red sandalwood’ is asymmetrisch en ligt daardoor geweldig in je hand. Verkrijgbaar in een linkshandige en een rechtshandigevariant.

Gebruik en onderhoud van deze messen

Het unieke Blue Paper Steel van de Kanso Aogami heeft geweldige eigenschappen om fantastisch te snijden. Het staal moet wel met zorg en liefde onderhouden worden. Dit staal is enigszins gevoelig voor roest. Dit is absoluut te voorkomen als je de messen na gebruik direct droog maakt. Na verloop van tijd ontstaat een natuurlijk oxidatielaagje, een zogenaamde patina, die bescherming biedt tegen roest. Op onze informatiepagina lees je alle tips en tricks over het gebruik van de Eden Kanso Aogami-messen.

25 jaar garantie!

Op de keukenmessen heb je 25 jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten. Let er op dat roestplekjes op deze messen geen materiaalfout zijn en dat ze niet in de vaatwasser kunnen.