Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & Snijden

Eden messenmagneten: een aanwinst voor je keuken

Met een Eden messenmagneet toon je jouw keukenmessen in volle glorie. Dit kan aan een magnetisch messenblok maar ook aan een messen magneetstrip. Niet weggestopt in een blok of in een lade: wanneer je mooie messen hebt mogen ze gezien worden.

Eden messenmagneten

De messenmagneten van Eden zijn een aanwinst voor je keuken. Mooi om te zien en veilig voor het lemmet van de messen die je erop bewaart. Je plaats het lemmet tegen het blok of de strip. De magneet zorgt ervoor dat het mes blijft hangen. Het lemmet komt enkel in contact met het hout. Hierdoor blijft het lemmet langer scherp en raakt de snijrand niet beschadigd. Bijkomend voordeel: de messen zijn volledig zichtbaar, je pakt dus nooit de verkeerde.

Eden magnetische messenblokken

Magnetische messenblokken zijn er in verschillende vormen, maten en materialen. Zo is de één geschikt voor vier keukenmessen, de ander voor twaalf. Bedenk daarom van tevoren goed hoeveel messen je op wilt hangen.

Eden messen magneetstrips

De messenmagneten zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en materialen, zodat je altijd precies de magneetstrip naar jouw wens hebt. Door de magnetische werking kunnen de messen op iedere gewenste plek aan de magneet gehangen worden. De Eden messen magneetstrips zijn sterk genoeg om alle typen keukenmessen te dragen; van officemes tot en met hakmes.