Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Eden messenblokken: berg je messen op in stijl

Met een Eden-messenblok berg je je messen sierlijk, veilig en voordelig op. Kies je voor een meer traditioneel messenblok of ga je voor de sierlijke magnetische messenblokken? Er zijn Eden-messenblokken in verschillende kleuren en materialen zodat je zelf kan kiezen welk messenblok het beste in jouw keuken past. De schoonheid van je keukenmessen komt tot hun recht met een Eden-messenblok!

Lees meer
7 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van Eden messenblokken

Eden magnetische messenblokken

Laat de pracht van je keukenmessen volledig tot hun recht komen met de magnetische messenblokken van Eden. Met deze messenblokken blijft het gehele mes zichtbaar, waardoor je keukenmessen ware blikvangers worden in je keuken. Bovendien behouden je messen langer hun scherpte omdat de snede nergens mee in aanraking komt. In tegenstelling tot losse messen in een lade, waarbij het risico bestaat dat ze andere harde voorwerpen raken en hierdoor beschadigd raken. Beide zijden van het blok zijn magnetisch hierdoor biedt het messenblok plaats aan ongeveer acht koksmessen!

De Eden magnetische messenblokken zijn gemaakt van verschillende houtsoorten. Met de keuze uit walnoothout, acaciahout, bamboehout en zwart essenhout, is er altijd een houtsoort en kleur die bij jouw keuken past. De messenblokken hebben een stevige en sierlijke voet van roestvast staal die ervoor zorgt dat het messenblok stevig op het aanrecht staat.

Eden messenblok van rubberhout

Het Eden messenblok voor 6 delen is gemaakt van fraai en duurzaam rubberwood. Dit is hout van de rubberboom en het is een van de meest eco-vriendelijke houtsoorten in de hedendaagse houtindustrie. Het wordt pas gebruikt nadat de volledige cyclus van latexproductie is afgelopen. Het is één van de meest stabiele houtsoorten en blijft onder wisselende omstandigheden goed in vorm. Ideaal voor gebruik in de keuken!