Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Eden Classic Damast: klassieker in een nieuw jasje

Onze Eden Classic Damast keukenmessenlijn is stijlvol, praktisch en vlijmscherp. We zijn dan ook trots op deze fraaie serie van ons eigen merk. Echter, zoals een woonkamer soms een nieuw interieur nodig heeft en een voetbalclub ieder jaar een nieuw tenue krijgt, is ook deze klassieker toe aan een frisse look. Daarom zullen onze Eden-messen voortaan in een nieuwe, luxe verpakking verstuurd worden. Nu nog leuker om cadeau te geven!

In het vervolg zul je de Eden Classic Damast-messen aantreffen in een stijlvolle donkergrijze verpakking van stevig karton, met rode accenten. Deze biedt de messen meer bescherming dan de huidige plastic verpakking. Bovendien zijn we van mening dat het verpakkingsmateriaal dezelfde klasse moet uitstralen als het product zelf. En daar onze Eden-messen kunnen wedijveren met kwaliteitsmessen van grote merken, zal dit voortaan ook voor hun ‘jasje’ gelden.

Vernieuwde luxe verpakking

Modern logo en AUS-10-staal

Verder heeft ook het logo een kleine metamorfose ondergaan. Het oogt nu nog moderner dan voorheen. Bovendien is ook de staalsoort waarvan de messen gemaakt worden veranderd. Het lemmet blijft weliswaar gemaakt van oogverblindend damaststaal, maar de kern bestaat vanaf heden uit AUS-10. Dit is een steenharde maar goed te slijpen staalsoort die momenteel in opkomst is. Meer weten over dit premium staal? Lees dan ons infotopic!

Nieuw logo en fraai damaststaal met AUS-10-kern

Ben je dus op zoek naar een origineel geschenk, denk dan eens aan de vernieuwde messen van ons huismerk Eden! Of zoek je voor jezelf nog mooie en betaalbare keukenmessen? De messen uit de Eden Classic Damast-serie zijn net als voorheen zowel los als per set verkrijgbaar!