Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Zwilling koksmessen: excellentie in de keuken

Een Zwilling-koksmes is het werkpaard in jouw keuken. Vraag het een professionele chef en hij vertelt je dat het koksmes het belangrijkste mes in je keuken is. Het mes waarmee je (bijna) alles kunt. En welk merk kun je nu beter kiezen dan Zwilling? Een Duits merk dat al sinds 1731 fantastische messen maakt?

Lees meer

18 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten

Eigenschappen van Zwilling koksmessen

Wanneer je een Zwilling-koksmes koopt kies je voor honderden jaren ervaring, gecombineerd met moderne technieken. Het beste van toen en nu. Zwilling staat bekend om haar uitstekende hittebehandelingsprotocollen. Deze maken dat een Zwilling-koksmes zeer goed scherp blijft. Deze ‘Friodur’-methode houdt in dat de messen na harding teruggekoeld worden tot meer dan 100 graden onder 0 Celsius. Dit haalt het allerbeste uit het staal.

Verschillende series Zwilling koksmessen

Voor ieder soort keuken is er wel een Zwilling-koksmes dat past. Een Zwilling Twin Cuisine-koksmes voor een modern ogende keuken, tot de Zwilling Pro-serie die een meer traditioneel uiterlijk heeft. Of kies voor een bewezen waarde: de Zwilling Four Star-serie is al sinds 1976 qua ontwerp ongewijzigd. Want waarom zou je verbeteren wat al uitstekend werkt?

Zwilling koksmes slijpen

Ieder mes moet vroeg of laat geslepen worden. Nu zijn Zwilling-messen erg goed gehard en geslepen, dus wordt dit na aankoop best een poosje uitgesteld. Maar uiteindelijk wordt ook een Zwilling-koksmes bot. Gelukkig zijn er meer dan uitstekende Zwilling slijpproducten. Waterslijpstenen die wat vaardigheid vergen, maar ook doortrekslijpers die in luttele seconden zorgen dat je weer als vanouds door de tomaten zoeft.