Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Zwilling messenblokken: berg je messen op in stijl

Een Zwilling messenblok zorgt voor jarenlang keukenplezier. Of je nu op zoek bent naar een Zwilling messenblok met messen, of een los messenblok om je messen in op te bergen: Zwilling heeft het allemaal.

Lees meer

9 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van Zwilling messenblokken

Fraaie materialen

Zwilling besteedt heel veel aandacht aan het ontwerpen en produceren van zeer fraaie messenblokken. Prachtige materialen zoals bamboe en thermobeuken zorgen voor pareltjes op je aanrecht. Hout als materiaalkeuze ziet er niet alleen geweldig uit, het is ook veilig voor de scherpe snijkant van je messen. Er zijn messenblokken met horizontale gleuven die de snede van je messen optimaal beschermen omdat deze nauwelijks in contact komen met het blok. Ook heeft Zwilling verticale messenblokken, deze werken met magneten in de gleuven waardoor de messen op hun plek blijven. Deze blokken zijn wat compacter en zijn ook in een knusse keuken een aanwinst!

Zwilling messenblok inclusief messen

Wanneer je Zwilling messen wilt kopen is een messenset vaak een voordelige keuze. Een set is namelijk per mes goedkoper dan het kopen van verschillende losse messen. Bijkomend voordeel is dat je zo zeker weet dat alle messen ook daadwerkelijk in het blok passen. Wanneer je losse messen koopt is dat toch altijd weer even meten qua lemmethoogtes en breedtes van de sleuven. Met een messenblok inclusief messen heb je in één klap een complete en voordelige messenset!