Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Zwilling scharen: met precisie geslepen

Scharen uit de Zwilling J.A Henckels-selectie zijn met precisie geslepen in Solingen. Deze scharen staan uitstekend bekend vanwege de uitgekiende vormgeving en het langdurige scherptebehoud. Zo kun je dus naast vlijmscherpe keukenmessen ook bij Zwilling terecht voor de beste scharen!

Lees meer

8 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van Zwilling scharen

Kwaliteitsmaterialen

Het grote verschil tussen scharen van Zwilling en die van een willekeurig B-merk is dat bij Zwilling gebruik wordt gemaakt van roestvast staal van een veel hogere kwaliteit. Dit merk je echter pas na enige tijd, omdat je dan ziet dat de schaar zijn scherpte uitstekend behoudt. Mocht de schaar na lange tijd toch enigszins bot worden, dan kan deze makkelijk nageslepen worden, zodat je er weer jaren plezier en gebruiksgemak van hebt. Sommige scharen, zoals de wildschaar en de gevogelteschaar, zijn compleet van staal. Andere scharen hebben handgrepen van hoogwaardig kunststof voor extra gebruikscomfort. Met een Zwilling-schaar heb je een hulpje voor het leven.

Soorten scharen

Bij Zwilling vind je verschillende soorten scharen voor verschillende doeleinden. Zo zijn er verschillende keukenscharen, maar ook een gevogelteschaar, een wildschaar en zelfs een kleermakersschaar! Het voordeel van een speciale gevogelteschaar is dat deze schaar optimaal gebruik maakt van het hefboomeffect, waardoor je zonder al te veel kracht te hoeven zetten zo door botten kan knippen. De kleermakersschaar heeft de perfecte hoek om stoffen te snijden, je hoeft vaak niet eens te knippen. Zo is er voor iedereen een passende Zwilling-schaar.