Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Kinderkoksmessen: voor de jonge chef-kok in de maak

Samen met je kind de keuken in. Leuk en leerzaam! Deze kinderkoksmessen zijn voor kinderen ontworpen. Zo helpen ze veilig mee bij het koken. Kinderkoksmessen zijn vaak voorzien van een stompe punt. Hiermee verminder je de kans op ongelukjes. Ook zijn de handgrepen speciaal ontworpen voor kinderhandjes. Ze zijn klein en breed. Waardoor ze veel grip bieden. Sommige kinderkoksmessen zijn zelfs voorzien van een vingerbeschermer. Deze voorkomt dat vingers in aanraking komen met de snede tijdens het snijden. Dat maakt ze extra veilig in gebruik.

Lees meer
10 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Hoe kies je het beste kinderkoksmes?

Alle kinderkoksmessen zijn geschikt voor gebruik door onze kleine chefs. Anders zouden wij ze niet verkopen. Een belangrijke overweging is of je wellicht meerdere kinderkoksmessen nodig hebt voor meerdere kinderen. Daarom is het fijn dat veel kinderkoksmessen in een aantal verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Zo heeft ieder kind netjes zijn eigen koksmes. Dat voorkomt een hoop trammelant.

Ook zijn sommige kinderkoksmessen met extra accessoires verkrijgbaar. Denk aan een extra vingerbeschermer waardoor kinderen meteen een juiste snijtechniek aanleren. Maar ook extra dunschillers zijn verkrijgbaar in dezelfde series als de messen, en in dezelfde kleuren.

Het is belangrijk dat een kinderkoksmes echt scherp is. Dat voelt wellicht wat onnatuurlijk, maar juist met een bot mes is meer kracht vereist. En dan gebeuren juist de lelijkste ongelukken. Zorg dus altijd dat het kinderkoksmes goed scherp is.

Veelgestelde vragen over kinderkoksmessen