Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Tojiro Shippu DP63 Black keukenmessen: traditioneel Japans vakwerk met een stoere uitstraling

Tojiro Shippu DP63 Black-keukenmessen zijn een variatie op de populaire Shippu-serie. Tevens voorzien van een indrukwekkend damaststalen lemmet, maar dan met een donkere ijzeroxide-lemmetafwerking. De handgrepen van deze serie zijn gemaakt van gebrand kastanjehout met een krop van zwart polypropyleen. Deze keukenmessen vallen in het meer premium-segment van Tojiro. De naam ‘Shippu’ betekent ‘snelle, sterke windvlaag’. Een passende naam voor keukenmessen waarmee je als een briesje door je ingrediënten snijdt.

Lees meer
9 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Karakteristieken van Tojiro Shippu DP63

Shippu DP63 Black lemmet

De Shippu DP63 Black-keukenmessen danken hun naam het damaststalen lemmet dat uit 63 lagen staal bestaat. De kern is gemaakt van VG10-staal, met aan weerszijdes 31-laags damaststaal. Dit zorgt voor een sterk en flexibel lemmet dat er esthetisch prachtig uitziet zonder in te leveren op snijprestaties. Door de hogere hoeveelheid lagen damaststaal heeft een mes uit de Shippu DP63-serie een extra intrigerend damast-patroon. De Shippu DP63 Black-serie heeft in tegenstelling tot het grijze lemmet van de Shippu DP63-serie een donkere ijzeroxide-lemmetafwerking. Deze afwerking beschermt het lemmet nóg beter tegen invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld vocht.

Shippu DP63 Black handgreep

De handgreep is gemaakt van kastanjehout met een krop van zwart polypropyleen. Het kastanjehout is gebrand waardoor het zijn donkere uiterlijk krijgt. De zwarte krop matcht mooi met het hout en de lemmetafwerking. De handgreep heeft een traditioneel Japanse D-vorm. Dit betekent dat de handgreep asymmetrisch is en daardoor extra goed in de palm van je hand past. Typisch Japans!