Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Sabatier steakmessen: elegante efficiëntie

Een kenmerkend Sabatier steakmes onderscheidt zich door zijn uitmuntende scherpte, vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal met een handgeslepen lemmet. Het mes biedt niet alleen efficiëntie bij het snijden van steaks, maar belichaamt ook elegantie met zijn tijdloos ontwerp en ergonomisch gevormde handgreep. Sabatier steakmessen worden gewaardeerd om hun duurzaamheid, vakmanschap en veelzijdigheid, waardoor ze niet alleen geschikt zijn voor het snijden van steaks, maar ook voor ander vlees en groenten. Kortom, een Sabatier steakmes combineert functionaliteit, esthetiek en prestige, waardoor het een essentiële toevoeging is aan elke keukenuitrusting.

Lees meer

14 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten

Sabatier steakmessen bij Knivesandtools

Het bezitten van Sabatier-messen symboliseert een waardering voor vakmanschap en een erkenning van traditie, waardoor een gevoel van trots ontstaat bij degenen die ze koesteren. Bovendien bieden deze veelzijdige messen een breed scala aan toepassingen, waardoor ze niet alleen geschikt zijn voor het snijden van steaks, maar ook voor ander vlees, gebraad en zelfs groenten, waardoor ze een onmisbare aanvulling zijn op elke keuken.

Steakmessen: hoe kies je de beste?

Een goed steakmes heeft een scherp lemmet dat moeiteloos door vlees snijdt zonder te scheuren of te trekken. Je kan hierbij kiezen uit een gekarteld of een glad (plain edge) lemmet. De kartels helpen bij het snijden van vlees doordat ze beter grip hebben en de druk gelijkmatig verdelen. Dit resulteert in nette en gelijkmatige sneden. Steakmessen met een gladde snede snijden beter door het vlees heen en trekken het niet uit elkaar. Bovendien is een glad lemmet makkelijker te slijpen dan een gekarteld lemmet. In ons assortiment vind je steakmessen met een spitse en met een ronde punt. De meeste steakmessen hebben een spitse punt. Dit is de lemmetvorm van een ‘echt’ steakmes. De bolling die door de spitse punt in het lemmet ontstaat, zorgt ervoor dat je makkelijk door het vlees snijdt. Ook kun je met de punt preciezer snijden en stukjes vlees opprikken.