Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Maserin steakmessen: Italiaans vakmanschap

Maserin steakmessen staan voor meer dan simpelweg bestek. Deze messen zijn een essentieel onderdeel van je dinerervaring. Uiteraard voor het aansnijden van een perfecte steak, maar ook voor andere culinaire uitspattingen. Maserin heeft een collectie uitstekende steakmessen, waarin traditioneel vakmanschap gecombineerd wordt met moderne materialen. Waar veel grove steakmessen je biefstuk kapotscheuren, snijden de messen van Maserin daadwerkelijk, en wel met chirurgische precisie.

Lees meer

11 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Kenmerken van Maserin steakmessen

Maserin steakmessen zijn het schoolvoorbeeld van betaalbare, Italiaanse kwaliteit. Vanuit de Italiaanse messenhoofdstad Maniago bedienen ze menig diner van uitstekende messen. Wanneer je deze messen in de hand hebt verwacht je een veel hoger prijskaartje. Met de prijs-kwaliteitverhouding zit het dus meer dan goed.

Bij Maserin houden van mooi hout. Van fraai mediterraan olijfhout tot exotisch bocote-hout. Maar ook moderne materialen als Richlite.

Hoewel het verleidelijk is om je Maserin steakmessen tussen het andere bestek in de la te leggen, raden we aan om ze zorgvuldig op te bergen. Gebruik een nette ladeinzet, mesbeschermers, een messenmagneet of natuurlijk de verpakking waarin de messen geleverd worden om ze netjes op te bergen.