Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & Snijden

Lion Sabatier Fuso Nitro+: Sabatier-messen gegoten uit Sandvik 14C28N-staal

Lion Sabatier Fuso Nitro+-messen zijn uniek voor Sabatier-begrippen. Lion Sabatier kiest er namelijk voor de keukenmessen volledig van stikstofgehard Sandvik 14C28N-staal te maken. Het resultaat is een hardheid die voor Sabatier-begrippen hoog is, maar liefst 60 HRC!

Ze behouden daardoor een lange tijd hun scherpte. Ideaal wanneer je als professioneel gebruiker of hobbykok niet regelmatig wil slijpen. Ze zien er bovendien prachtig uit. Zoek je dus ook keukenmessen met een oogstrelend design? Maak kennis met Lion Sabatier Fuso Nitro+!

Lion Sabatier Fuso Nitro+: wat je verder moet weten

De messen van de serie Fuso Nitro+ worden onder een kleine slijphoek geslepen. Dit maakt ze vlijmscherp, ermee snijden is dan ook werkelijk een genot. De stalen handgreep is ruwer dan het lemmet. Dit biedt de nodige grip tijdens het snijden. De handgreep is volledig naadloos, bacteriën krijgen geen kans om zich te nestelen. Het maakt deze messen heel hygiënisch. Was ze af met de hand. Zo voorkom je aantasting van het staal en geniet je nog langer van deze prachtige messen!

Alle eigenschappen tezamen maakt de Fuso-serie tot een erg fraaie aanvulling op de bestaande series van Lion Sabatier.