Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & snijden

Global Ni: de tweede generatie Global-keukenmessen

Global Ni is de tweede serie in de nieuwe generatie Global-messen. Ni is dan ook het Japanse woord voor twee. Ook deze serie is ontworpen door de creatieve Komin Yamada. De Ni-serie is inmiddels door experts geprezen als één van de beste, professionele keukenmessen op de markt. 

Deze messen hebben alle kwaliteitskenmerken wat je van Global mag verwachten. De ongeëvenaarde, vlijmscherpe snede, Global’s beroemde holle handgreep en de onberispelijke balans. Ook de naadloze verbinding tussen de handgreep en het lemmet is behouden. Het verschil zit in de verbeteringen.

Wat de Global Ni onderscheidt zijn de vernieuwde handgreep en de Oosterse stijl van het lemmet. De uiteinden van de lemmeren hebben een Oosterse punt waardoor ze perfect zijn voor nauwkeurige snijtaken. Het lemmet is dikker en het gewicht is wat verhoogt. Dat komt de snijeigenschap ten goede. Hoewel de Ni-serie zwaarder is dan de Classic, behouden Ni-messen nog steeds het lichte gevoel dat geassocieerd wordt met Global. Dit is mogelijk dankzij het Chromova roestvrijstaal waarvan het gemaakt is.

De messen uit de Ni-serie hebben een iets langere handgreep die enigszins is afgerond. Dit is gedaan om controle en comfort te bieden tijdens het snijden. De greep bevat nog steeds het iconische gestippelde ontwerp, maar dit is teruggebracht tot een dunne strook wat bijdraagt aan het slanke uiterlijk van het mes.