Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Global Ni: de tweede generatie Global keukenmessen

De Global Ni-serie is het boegbeeld van de tweede generatie Global-messen. Ni is dan ook het Japanse woord voor twee. Ook deze serie is ontworpen door de creatieve Komin Yamada. De Ni-serie is inmiddels door experts geprezen als één van de beste, professionele keukenmessen op de markt. Deze messen hebben alle kwaliteitskenmerken die je van Global mag verwachten. De ongeëvenaarde, vlijmscherpe snede, Global’s beroemde holle handgreep en de onberispelijke balans. Ook de naadloze verbinding tussen de handgreep en het lemmet is behouden. Het verschil zit in de verbeteringen.

Lees meer
21 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van de Global Ni serie

Wat de Global Ni onderscheidt zijn de vernieuwde handgreep en de Oosterse stijl van het lemmet. De uiteinden van de lemmeten hebben een dun uitgeslepen punt naar oosters voorbeeld. Hierdoor zijn ze perfect voor nauwkeurige snijtaken. Het lemmet is op de rug iets dikker en het gewicht is wat verhoogd. Dat komt de snijeigenschappen ten goede. Hoewel de Ni-serie zwaarder is dan de Classic, behouden Ni-messen nog steeds het lichte gevoel dat geassocieerd wordt met Global.

De messen uit de Ni-serie hebben een iets langere handgreep die enigszins is afgerond. Dit is gedaan om controle en comfort te bieden tijdens het snijden. De greep bevat nog steeds het iconische gestippelde ontwerp, zij het iets subtieler.

Je ziet aan het design van de Global Ni-serie duidelijk dat de messen familie zijn van de oorspronkelijke G-serie. Ze misstaan niet naast elkaar aan dezelfde messenmagneet. Tegelijk hebben ze wel echt een eigen identiteit en een eigen handgevoel. Een waardevolle aanvulling aan het assortiment van Global.