Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Victorinox koksmessen kopen? Zwitserse kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen

Een Victorinox koksmes kies je wanneer je fan bent van Zwitserse precisie. Al sinds 1884 maakt Victorinox fantastische messen. Zakmessen die iedereen kent, maar ook Victorinox koksmessen zijn erg aantrekkelijk. Ze bieden namelijk uitstekende snijcapaciteiten voor aantrekkelijke prijzen. Het zijn allemansvrienden: iedereen snijdt fijn met een Victorinox-koksmes.

Lees meer

5 Producten

Eigenschappen van Victorinox koksmessen

Victorinox maakt een aantal verschillende series keukenmessen. De serie die veruit het meest populair is, is de Victorinox Fibrox-serie. Dit zijn messen die ontworpen zijn voor professionele gebruikers. Ze worden dan ook tot aan sterrenkeukens toe gebruikt. Maar ook in slachthuizen en onder BBQ-liefhebbers zijn deze messen populair. Ze zijn haast onverwoestbaar, snijden prima, en zijn erg voordelig.

Eén maat voor alle koksmessen

Victorinox doet niet moeilijk met allemaal verschillende lemmetlengtes voor koksmessen. Gewoon: 20 cm lemmet, niks meer of minder. Dat is de standaardmaat en de meest gekozen keuze. Je kunt dus stellen dat ze daarin gewoon gelijk hebben. Heb je liever een kleiner keukenmes? Dan kun je altijd voor een universeelmes van Victorinox kiezen.