Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Victorinox Fibrox keukenmessen: eenvoudig, ergonomisch en voordelig

De Fibrox-collectie van Victorinox is ontworpen door professionals, voor professionals. Maar hoewel ze de perfecte metgezel zijn in de keuken van elke chef, worden de messen net zo gewaardeerd door thuiskoks. Logisch: een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is waar deze messen bekend om staan. Dus waan je een echte kok en snijd, hak en wieg je ingrediënten met deze collectie keukenmessen. Met messen uit de Fibrox-serie kun je eigenlijk niet fout gaan.

27 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten

Eigenschappen van Victorinox Fibrox

Met zo’n aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding zou je bijna vergeten dat het ook nog eens erg goed doordachte messen zijn. Ze snijden fantastisch, en hun griprijke grepen en haast onverwoestbare constructie maken ze geliefd in professionele keukens. Wij merken zelfs dat ze flink gebruikt worden in slachthuizen, waar zelfs nog meer van de messen gevergd wordt. Het bewijs dat je met een Victorinox Fibrox-mes altijd goed zit.

Victorinox Fibrox broodmes

Een van de populairste keukenmessen is het Victorinox Fibrox broodmes. Niet alleen binnen het assortiment van Victorinox, maar binnen onze gehele keukenmessencollectie is dit een van de hardlopers. Niet voor niets: de kartels maken dat dit mes uitstekend door harde broodkorsten snijdt. Maar niet alleen dat, ook delicate taarten laten zich met dit mes gemakkelijk opdelen. De fikse lemmetlengte van wel 26 centimeter geeft je ultieme vrijheid, bijvoorbeeld bij het horizontaal in plakken snijden van een ronde cake ten behoeve van de opbouw van een taart. We hebben zelfs eens gezien dat men in een keuken met Michelinster dit mes gebruikte om witvis in moten te snijden. Ultieme veelzijdigheid.