Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & snijden

Victorinox besteksets: compleet en functioneel

De Victorinox besteksets combineren comfort en functie voor de keukenliefhebbers die kiezen voor praktisch, makkelijk en kwaliteit. Met een besteksets voor 6, 12 en zelfs 24 personen heb je altijd genoeg keus. Kies de set die het beste bij jou past en dek de tafel met de gekleurde besteksets van Victorinox.

De sets bevatten verschillende soorten bestek. Van vorken tot inklapbare groentemesjes. Alle messen in de sets hebben een vlijmscherpe, gekartelde snede van roestvaststaal voor optimale snijeigenschappen. Daarnaast zorgen de sterke, ergonomische handgrepen van polypropyleen er voor dat deze sets geschikt zijn voor veelzijdig gebruik. Samen resulteert dit in messen en vorken die licht van gewicht zijn, fijn snijden en jaren lang mee gaan. Daarnaast kunnen de meeste producten uit de sets gewoon in de vaatwasser! Wel zo gemakkelijk.

Victorinox

Victorinox keukenmessen zijn al jarenlang zeer geliefd onder slagers en koks. En dit is niet voor niks. Victorinox staat al meer dan 100 jaar bekend om functionele rode zakmes met het Zwitserse kruis. Met keukenmessen en besteksets laat Victorinox zien dat het in staat is om functionele messen te maken met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.