Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Victorinox dunschiller: schilt snel en simpel!

Waarom kies je voor een dunschiller van Victorinox? Met een dunschiller van Victorinox wordt het schillen van je groenten en fruit nog gemakkelijker. Simpel! Victorinox staat synoniem voor ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. Met een erfenis van vakmanschap dat teruggaat tot 1884, belooft Victorinox duurzaamheid en betrouwbaarheid in elk aspect van hun dunschillers.

Lees meer
31 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Victorinox dunschiller: de kenmerken

De dunschillers van Victorinox zijn vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen van de hoogste kwaliteit, zoals roestvrij staal voor het mes en ergonomisch ontworpen handvatten van duurzaam kunststof of metaal. Elk mes is met precisie geslepen om een uitzonderlijke scherpte te garanderen die langdurig behouden blijft, wat resulteert in moeiteloos schillen van diverse groenten en fruit.

Victorinox heeft aan aantal dunschillers met extra functies, zoals een dubbel mes, waardoor ze nog veelzijdiger worden in de keuken. Het roestvast stalen mesje heeft snijkanten aan beide zijdes van het lemmet en beweegt flexibel mee over het te snijden oppervlakte. Het lemmet is aan de snede voorzien van kleine tandjes die het mogelijk maken ook een kiwi of tomaat zonder moeite te schillen.

Het ergonomische ontwerp van Victorinox dunschillers zorgt voor ultiem comfort en gebruiksgemak, zelfs bij langdurig gebruik. Dankzij de stevige constructie en de stabiele verbinding tussen mes en handgreep, kun je vertrouwen op de betrouwbaarheid van elk Victorinox product.

Ervaar zelf de finesse van Victorinox en ontdek waarom het de eerste keuze is voor veeleisende koks over de hele wereld.