Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Robert Herder Buckels messen: Duitse ontbijtmessen

Robert Herder Buckels messen zijn de karakteristieke Duitse ontbijtmessen met afgeronde punt. Ideaal voor het snijden van salami, kazen en harde broodjes. Ook perfect voor het smeren van boter. Deze ontbijtmessen zijn verkrijgbaar in vele verschillende houtsoorten. Olijfhout, pruimenhout, kersenhout en nog vele anderen. Voor ieder interieur een passende houtsoort. Of lekker eigenwijs: iedereen een eigen houtsoort. Zeg nu zelf, dat staat toch prachtig op de ontbijt- of brunchtafel?

Lees meer
16 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 16.000 producten

Eigenschappen van Robert Herder Buckels messen

De lemmetvorm van het Buckels-mes is al 140 jaar ongewijzigd. Oorspronkelijk komt deze lemmetvorm van het Duitse platteland. Door de combinatie van het dun uitgeslepen lemmet met de ronde vormen is een Buckels mes goed voor zowel het snijden, als het smeren. Het dunne lemmet laat ook bij harde broodjes de zachte binnenkant mooi intact. Hierdoor wordt het zachte binnenste dus niet als het ware "gekneed", maar daadwerkelijk doorgesneden. Deze messen zijn dus niet alleen erg mooi, ze vervullen ook nog eens hun functie met glans.

Robert Herder Manufactur, Solingen

Robert Herder Buckels messen worden niet gemaakt in een fabriek, maar in een relatief kleinschalige werkplaats. Vrijwel alles wordt met de hand gedaan. Hierdoor zijn de levertijden soms iets langer dan die van concurrerende merken die op fabrieksproductie draaien. Met een Robert Herder mes haal je een stukje Duits erfgoed in huis.