Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Opinel messensets: authentieke, betaalbare messensets

Opinel messensets staan bekend om hun prijs-kwaliteitsverhouding. De ontwerpen zijn simplistisch en al jaren onaangepast. Als het werkt, waarom zou je het dan veranderen? De minimalistische vormen en de houten handgrepen geven deze messensets hun karakteristieke uiterlijk. Maak ook van je gedekte tafel een vrolijke bedoening met de tafel- en steakmessen van Opinel. De messen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en verschillende vrolijke kleuren. Natuurlijk allemaal voorzien van een vlijmscherp glad lemmet. Opinel messen: dat snijdt pas fijn!

Lees meer

31 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Opinel messen: kwaliteit en ervaring sinds 1890

Al sinds 1890 maakt Opinel uitstekende messen in het zuidoosten van Frankrijk. De ruim 130 jaren ervaring die men in de tussentijd op heeft gedaan gebruiken ze nog iedere dag om uitstekende messen te maken. Ogenschijnlijk simpele ontwerpen blijken enorm goed in elkaar te zitten. En dat alles tegen zeer schappelijke prijzen.

Het staal van Opinel messen

De meeste messen in Opinel messensets maken gebruik van Sandvik 12C27-staal. Een Zweedse, roestvaste staalsoort die zichzelf al jaren bewijst in de messenwereld. Blijft redelijk scherp, is goed bestand tegen roest. Bovendien laat het zich gemakkelijk slijpen. Een perfect passende staalsoort voor de bescheiden ontwerpen van Opinel.

Opinel schilmessensets

Het is erg fijn dat Opinel niet alleen aan de grote keukenmessen denkt. Hun schilmessensets zijn namelijk erg populair! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zelfs in luxe uitvoeringen met olijfhout. Deze setjes met bijvoorbeeld een schilmes, kartelmes, tourneermes en dunschiller komen altijd van pas. Daarom zijn het ook leuke cadeaus, bijvoorbeeld voor een housewarming.