Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Opinel kindermessen: samen met je kids de keuken in

Met de speciale kindermessen van Opinel kunnen kinderen de lol van koken ontdekken met veilige keukenhulpjes. In de collectie vind je een keukenmes, dunschiller en een vingerbeschermer. Daarmee wordt koken ook voor je zoon of dochter leuk. Om te zorgen dat de messen goed vastgehouden worden hebben ze een speciale ring. Het lemmet is voorzien van een veilige afgeronde punt, maar is natuurlijk wel scherp genoeg geslepen om goed te kunnen snijden.

Lees meer
5 Producten

Eigenschappen van Opinel kindermessen

Soms zie je bij keukenmessenmerken nog wel eens dat ze voor hun kindermessen gewoon een normaal koksmes ‘in de verkleinmachine’ gooien. Bij Opinel is echter overduidelijk dat men vanaf 0 begonnen is. Deze messen zijn volledig ontworpen met kinderen in gedachten. Zo vormgegeven dat kinderen ze intuïtief al goed vastpakken. Dit vergroot het kookplezier en verkleint de zorgen bij jou als ouder.

Ideaal als cadeau

Deze Opinel kindermessen zijn ook ontzettend leuk als cadeau. Ze zijn voorzien van een mooie, duurzame verpakking. En denk je eens in: het is toch als kind een machtig gevoel als je het vertrouwen krijgt eindelijk te snijden met een eigen keukenmes?

Liever met de hand afwassen

Opinel geeft zelf aan dat deze messen wel in de vaatwasser kunnen. Wij zijn het daarmee oneens. De zeer krachtige vaatwastabletten en hoge temperaturen in de vaatwassers van tegenwoordig zijn een flinke aanslag op de houten grepen. Bovendien is in de vaatwasser het risico op roest, zelfs op roestvast staal, zeer groot.