Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & snijden

Due Cigni Hakucho keukenmessen: betaalbaar, Italiaans design

De keukenmessen uit de Hakucho-serie van Due Cigni zijn ontworpen door Oreste Frati. De oprichter van FOX Knives. Naast dat hij de eigenaar van Fox Knives is, is Oreste zelf ook een begenadigd ontwerper. Voor de basis van deze lijn keukenmessen heeft hij de Japanse stijl genomen. De prachtige leestekens op het lemmet onderstrepen dit, en voegen een leuk extraatje toe aan het design. De messen worden gemaakt in Italië.

Due Cigni Hakucho-handgreep

Voor de klassieke, Japanse handgreep is olijfhout gebruikt. De zachte, lichtbruine kleur en de geur van olijven stralen luxe uit. De vlammende tekening geeft de greep een extra dimensie. Met drie fraaie klinknagels is de handgreep vastgemaakt aan het full-tang lemmet. Om de prachtige kleur van het olijfhout te behouden, en om de scherpte van het lemmet niet aan te tasten, adviseren wij dit mes met de hand af te wassen. Droog het mes daarna direct af om verkleuring, scheuren of kromtrekken van het hout te voorkomen.

Due Cigni Hakucho-lemmet

Het lemmet is gemaakt van 4116-X50Cr15MOV staal en heeft een gladde, vlijmscherpe snede. Deze staalsoort is bovendien goed zelf bij te slijpen, als het na verloop van tijd wat van zijn scherpte verliest. De prachtige leestekens op het lemmet zorgen voor de finishing touch.

Over Due Cigni

Due Cigni (twee zwanen) is een traditionele, Italiaanse messenfabrikant die al meer dan 100 jaar gespecialiseerd is in de productie van keukenmessen, (snoei)scharen en zagen van hoge kwaliteit. En al die producten maken ze in de Italiaanse messenhoofdstad Maniago. Enkele jaren geleden werd het merk gekocht door FOX Cutlery, ook gevestigd in Maniago. Zij hebben de Due Cigni-traditie van het maken van fijne keukenmessen van hoge kwaliteit voortgezet.