Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Keukenmessen & snijden Wüsthof Grand Prix II

Keukenmessen & Snijden

Wüsthof Grand Prix II keukenmessen: kwaliteit in een modern jasje

De Wüsthof Grand Prix II-serie is in veel opzichten vergelijkbaar met de Classic-serie. De messenserie is echter moderner vormgegeven, perfect voor iedere (thuis-)kok die waarde hecht aan een hedendaagse look.

De functionaliteit is niet uit het oog verloren: de ergonomische handgreep van polypropyleen zorgt dat de messen eenvoudig schoon te houden zijn. Dankzij het ontbreken van de krop kun je het volledige lemmet van de Wüsthof Grand Prix II-messen gebruiken om te snijden.

Scheermesscherp geleverd

De oppervlaktestructuur zorgt voor een goede grip. De angel loopt ver door in de greep. Net zoals alle Wüsthof keukenmessen worden ook de messen uit de Grand Prix II serie geslepen met laserprecisie. De messen komen werkelijk zo scherp als een scheermes uit de verpakking!

Wüsthof Grand Prix II in de vaatwasser?

Als je (tegen ons advies in) je keukenmessen toch in de vaatwasser wilt doen, dan is de Grand Prix II serie de beste keuze. De kans op breuk aan de greep is iets kleiner, vanwege het ontbreken van klinknagels en de handgreep is naadloos aangegoten zodat er geen vocht in kan komen.