Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Wüsthof rebranding: vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje

Het logo dat je van Wüsthof kent heeft een facelift ondergaan. Het logo is een stuk strakker en moderner geworden, en meer van deze tijd. Samen met de nieuwe verpakkingen, die van een hoogwaardigere kwaliteit zijn, sluit het geheel beter aan met dat waar Wüsthof voor staat: hoogwaardige kwaliteit keukenmessen. Er is dus aan de kwaliteit en degelijkheid niets gewijzigd, alleen het uiterlijk heeft een transformatie ondergaan.

Nieuwe Wüsthof AEON-verpakking
Nieuwe Wüsthof Classic-verpakking

De sticker op de greep is weg en vervangen voor een slijtvast logo. Het logo is van hetzelfde materiaal gemaakt als de greep zelf. Dus geen last van versleten logo’s meer op de greep!

Nieuw logo op de greep van de Classic-serie
Nieuw logo op de greep van de Crafter-serie

Met de verandering is, naast de verpakking en het logo, tevens ook de etsing op het lemmet aangepast. Deze is kleiner en rustiger en straalt daardoor nog meer klasse uit.

Voorbeeld nieuwe gravering lemmet Classic-serie
Voorbeeld nieuwe gravering Wüsthof Knife of the Year 2020

Naast de optische veranderingen is er aan de kwaliteit en de materialen niets gewijzigd. Je geniet dus nog steeds van de uitstekende kwaliteit, maar dan in een nieuw jasje! Vanaf 1 juli worden álle Wüsthof-keukenmessen in de vernieuwde versie geleverd.

Bekijk alle Wüsthof keukenmessen.