Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Böker koksmessen: uitstekende Solinger kwaliteit

Böker is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit keukengerei, waaronder de indrukwekkende reeks koksmessen. Een Böker-koksmes is de ster in jouw keuken. Wat dat ook voor keuken mag zijn. Böker maakt namelijk verschillende series, van klassieke tot hypermoderne designs. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze zeer goed snijden.

Lees meer

12 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Informatie over Böker koksmessen

Böker koksmessen worden doorgaans gemaakt in hun ‘Manufaktur’ in Solingen, Duitsland. We spreken met opzet niet van een fabriek, want het is meer een werkplaats dan een fabriek. Men combineert hier moderne productietechnieken zoals CNC-freesmachines met machines die meer dan 100 jaar oud zijn. De technieken worden samengebracht door ouderwets handwerk om ieder koksmes perfect af te werken. De vaardige messenmakers van Böker gebruiken hun jarenlange ervaring en expertise om ervoor te zorgen dat elk mes voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen van het merk.

Over het merk Böker

De oorsprong van Böker gaat terug tot de 17e eeuw in Solingen, Duitsland. Een stad die wereldwijd bekend staat als de 'Stad van de messen', vanwege zijn lange geschiedenis in het produceren van hoogwaardige messen. Böker koksmessen combineren ambachtelijk vakmanschap, technologische innovatie en ergonomisch design, en worden geprezen om hun uitzonderlijke snijvermogen en duurzaamheid.