Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Met een Triangle rasp maak je elk gerecht af

Triangle raspen zijn de perfecte hulp in de keuken. Elke kookliefhebber kan er zijn of haar hart aan ophalen. Van grof tot fijn: met de Triangle raspen zit je altijd goed. Extra fijn aan de raspen van Triangle zijn de steunpunten voor een pan of kom, daarmee rasp je direct op je gerecht terwijl de rasp stabiel blijft staan.

Lees meer
3 Producten

Kenmerken Triangle rasp

De raspen van Triangle zijn gemaakt van roestvrij staal. Dit zorgt dat ze lang meegaan en dat de rasp lang scherp blijft. Het raspoppervlak heeft scherpe en fijne tanden of snijbladen. Deze tanden worden gebruikt om voedsel te raspen, hakken of versnipperen. Veel raspen zijn voorzien van beschermende handgrepen of houders om je handen te beschermen tijdens het raspen, vooral wanneer het ingredient kleiner wordt. De raspen worden gemaakt met verschillende patronen op het raspoppervlak, zoals fijn, grof, geraspt, julienne en zest. Elk patroon is geschikt voor specifieke taken, zoals het raspen van kaas, groenten, citrusvruchten of chocolade. Ze zijn perfect voor het toevoegen van smaak en textuur aan gerechten.

Design

Naast functionaliteit hecht Triangle ook waarde aan uiterlijk, dus hebben de raspen een modern en stijlvol ontwerp dat er goed uitziet in de keuken. Triangle staat voor kwaliteit en vakmanschap en dus kun je erop vertrouwen dat hun raspen betrouwbare prestaties leveren bij het bereiden van jouw lievelingsgerechten. Of je nu een hobbykok in je eigen keuken bent of een ware professional: Triangle heeft voor ieder wat wils.

Snijhulpjes uit Solingen

Triangle wordt net als veel keukenmessen geproduceerd in de bakermat van messen: Solingen. In de fabriek wordt voortdurend gewerkt aan nieuwe en innovatieve producten. De hoge kwaliteitseisen zorgen voor hele praktische en duurzame keukenhulpjes. Het streven naar topkwaliteit gaat zo ver dat ieder product individueel gecontroleerd wordt voor het de fabriek verlaat.