Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nesmuk Janus keukenmessen: snijd als een pro!

De Nesmuk Janus-serie laat zien dat zwart altijd in de mode is. De lemmeten van deze keukenmessen zijn voorzien van een DLC-coating. DLC staat voor Diamond Like Carbon. Een flinterdunne coating die extreem hard is. Hierdoor is het lemmet nog beter beschermd tegen krassen en roest. Buiten deze praktische voordelen zien deze messen er ook gewoon heel erg cool uit. Denk je in dat je deze messen op een fraai magnetisch messenblok of aan een messenmagneet hebt hangen in je keuken. Dat is toch super?

Lees meer
5 Producten

Eigenschappen van de Nesmuk Janus serie

Uiteraard springen de zwarte lemmeten meteen in het oog. Figuurlijk dan. Zo vaak zien we niet dat keukenmessenmerken in de topcategorie gebruik maken van een coating op hun messen. Deze DLC-coating is dan ook niet zomaar een coating, het is een ontzettend harde coating. Bovendien zorgt deze coating voor minder wrijving tijdens het snijden en kan je het mes ook makkelijk schoonmaken. Je vraagt je bijna af waarom niet alle merken een DLC-coating gebruiken.

Nesmuk Janus: ergonomisch verantwoorde handgreep

Kijk je vanaf de zijkant naar de combinatie van lemmet en handgreep, dan zie je een prachtig geheel. De lijnen van beide onderdelen vloeien organisch in elkaar over. Tijdens het gebruik merk je dat het mes er niet alleen goed uitziet, maar ook dat het mes heel fijn werkt. Een zogenoemde ‘pinch grip’ waarbij je met duim en wijsvinger het lemmet beetpakt en je vingers rond de greep vouwt voelt met deze messen heel natuurlijk aan.

Een leven lang snijplezier

Zoals ieder goed keukenmes hoort een Nesmuk niet in de afwasmachine thuis. Was hem na gebruik af met lauw water en droog hem goed af. Snijden doe je natuurlijk op een houten snijplank. Confrontaties met bijvoorbeeld botten moeten vermeden worden. Als dit mes goed behandeld wordt heb je er voor de rest van je leven plezier van. En je (klein)kinderen ook.