Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & snijden

Nesmuk SOUL: ergonomisch vormgegeven pronkstukken

Onderdeel zijn van een zeer bijzondere familie en toch bereikbaar zijn voor een breder publiek, de keukenmessen van de SOUL-serie van Nesmuk kunnen dat.

De vormgeving van deze keukenmessen is identiek aan die van de overige series. Dat garandeert een weergaloze ergonomie die eindeloos snijden probleemloos maakt.
De handgrepen worden gemaakt van de fijnste materialen. De krop is meer een stijlelement van rvs dan de afwerking van de handgreep. Ieder facet van deze messen is doordacht én mooi.

Het lemmet van exclusief gepatenteerd staal

De SOUL-serie wordt gesmeed uit een staalsoort die je niet bij andere messenmakers aantreft. Er wordt gebruik gemaakt van een door eigen patenten beschermde staalsoort. De legering bevat het zeldzame niobium die mede verantwoordelijk is voor de extreem fijne structuur. Die zorgt voor een scherptebehoud waar je bij andere keukenmessen van kan dromen. De gevoeligheid voor roesten is tot het minimum beperkt. Met de hardheid van 61 (+/-1) HRC schaart de SOUL-serie zich in de eredivisie.

Weergaloze scherpte

Het lemmet is aan één kant hol uitgeslepen (hollow grind). Mede hieraan dankt de snede zijn ongelooflijke scherpte. Ieder mes moet bij normaal gebruik met een zekere regelmaat geslepen worden. Een hol geslepen mes is makkelijker dan normaal geslepen koksmessen op fabrieksscherpte te krijgen of te houden. Het gebruik van de als accessoire verkrijgbare, met diamantpasta behandelde stropping paddle is vaak al voldoende. Een mes van dit kaliber moet wel geslepen worden door iemand met voldoende ervaring. Al was het maar om beschadigingen te voorkomen. Mocht je je hier onzeker over voelen dan doet Nesmuk het graag voor je. Gratis, gedurende 30 jaar! Kijk op de site van Nesmuk voor de procedure.

Een leven lang snijplezier

Zoals ieder goed keukenmes hoort een Nesmuk niet in de afwasmachine thuis. Was hem na gebruik af met lauw water en droog hem goed af. Snijden doe je natuurlijk op een houten snijplank. Confrontaties met bijvoorbeeld botten moeten natuurlijk vermeden worden. Als dit mes goed behandeld wordt heb je er voor de rest van je leven plezier van. En je (klein)kinderen ook.