Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Keukenmessen & snijden Opbergen & Vervoeren

Messen opbergen en je keuken verfraaien

Met een messenblok kan je netjes je messen opbergen en tegelijkertijd je keuken mooier maken. Mooie keukenmessen wil je graag zien en daarom hebben wij goede oplossingen voor het opbergen van je keukenmessen.

Naast messenblokken die je bijvoorbeeld op het aanrecht plaatst, kan je bij ons ook magneetstrips kopen waar je de messen aan kan hangen. Een andere oplossing voor het opbergen van keukenmessen is het gebruik van een messenbeschermer om het mes. Zo kan je ze veilig en beschermd in een keukenla opbergen.

Messen vervoeren

Als je op locatie kookt, dan wil je natuurlijk je favoriete keukenmessen vervoeren. Je kan hiervoor een messenfoedraal gebruiken. Als je meerdere messen wilt vervoeren dan is een messentas of een roltas voor messen ook een goede oplossing. Ook kan je een messenkoffer gebruiken. De collectie van knivesandtools.nl voor het vervoer van je messen zorgt ervoor dat jouw messen goed op hun bestemming aankomen.

Een passend messenblok kopen

Als je al messen hebt dan kan je een leeg messenblok kopen bij knivesandtools.nl. Wil je een messenblok inclusief messen kopen, kijk dan op de pagina met messensets. Heb je hulp nodig bij het kopen van een messenblok of een magneetstrip, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie

Het belang van mesbeschermers

Een messenset is duur, dus daar wil je zo lang mogelijk plezier van hebben. De manier waarop de messen opgeborgen worden hebben veel invloed op de levensduur en kwaliteit van de messen. Daarom is het bij het kopen van nieuwe messen belangrijk ook na te denken over het opbergen van de messen.