Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

ESEE Zancudo: simpelweg praktisch

De ESEE Zancudo is het een van de meest populaire zakmes van ESEE. Simpelweg een praktisch en handig mes voor alledaags gebruik. Niets meer, niets minder. De Zancudo is verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. Ze verschillen zowel in kleur en lemmetafwerking, als in staalsoort. Zo is er voor iedereen een ESEE Zancudo. Allemaal voor erg aantrekkelijke prijzen.

Lees meer

17 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten

Kenmerken van de ESEE-Zancudo

ESEE Zancudo: het lemmet

ESEE gebruikt voor zijn zakmessen 2 soorten staal: D2 of AUS8. D2-staal is een taai gereedschapsstaalsoort die goed zelf te slijpen is en tegen een stootje kan. Perfect voor een zakmes van ESEE die gemaakt is om te gebruiken. Het enige waar je een klein beetje mee moet oppassen is roest: D2 zit tegen roestvast aan, maar kan bij langdurige blootstelling aan vocht, zuur of zout alsnog gaan vlekken. Gelukkig krijg je daar die taaiheid en stevigheid voor terug. AUS8-staal is een gebruiksvriendelijke, roestvaste staalsoort. Zeer eenvoudig vlijmscherp te slijpen.

ESEE Zancudo: de handgreep

Net zoals het lemmet, is ook de handgreep van de ESEE-Zancudo in meerdere smaken verkrijgbaar. Zytel, nylon, staal of carbonfiber. Alle handgrepen zijn ergonomisch ontworpen en bieden uitmuntende grip.

ESEE: vakmanschap met elk mes

De messen van ESEE Knives hebben hun sterke, robuuste karakter te danken aan het vakmanschap tijdens het productieproces. De hittebehandeling van het staal is uitermate belangrijk voor de uiteindelijke eigenschappen van het mes. ESEE Knives heeft dit proces als geen ander in de vingers. Hierdoor is breuk van het staal een bijna niet voorkomend verschijnsel. Natuurlijk is ieder mes kapot te krijgen, maar in de dagelijkse en harde praktijk laat een ESEE-mes je niet in de steek.