Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

ESEE 6: survivalmes voor het grotere werk

De ESEE 6 komt van pas wanneer er groter en grover werk te doen is. Met een lemmetlengte van ruim 16 cm heb je meer dan genoeg om mee te werken. Of je nu bezig gaat met survivaltaken of met bushcraft: de ESEE 6 kan het allemaal. Dit mes is ontworpen en gemaakt om gebruikt te worden. Vanuit de praktijk van de Amazonejungle naar jouw handen. 

ESEE 6: ontworpen door echte experts

De ESEE 6 is namelijk ontworpen door de mensen van Randall’s Adventure & Training met hun ESEE-survivalschool. Zij geven al tientallen jaren trainingen in de Amazonejungle en daarbuiten. Survivalskills en bushcrafting tot touwreddingen en navigatie. Als iemand weet wat je nodig hebt in een mes als dit zijn het de mensen van ESEE wel.

Bewezen materialen voor een bewezen survivalmes

De ESEE 6 wordt gemaakt van 1095-koolstofstaal. Niet roestvast, wel erg goed bestand tegen zware belasting. Misschien wel net zo belangrijk: 1095 is ook erg makkelijk te slijpen. Hierdoor kun je in het veld met relatief beperkte middelen je mes toch weer scherp slijpen. Voor de handgrepen kiest ESEE micarta. Superstabiel en prettig voor de hand. Bijkomend voordeel is dat het in natte omstandigheden een beetje uitzet waardoor je nog meer grip krijgt.