Vandaag besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

ESEE 4: het solide survivalmes, gemaakt voor de praktijk

De ESEE 4 is een survivalmes dat overal ter wereld van pas komt. De trainers van de ESEE-survivalschool hebben de ESEE 4 ontworpen terwijl ze midden in de Amazonejungle aan het werk waren. De ESEE 4 is als outdoormes dus vrij letterlijk in de praktijk geboren. Inmiddels is de ESEE Model 4 populair bij survivalliefhebbers, preppers, bushcrafters en professionals.

ESEE 4 Survivalmes bij uitstek

Qua survivalmessen is het in deze middenklasse dringen geblazen. Zoveel messen die erg op elkaar lijken, voor vergelijkbare prijzen. Toch is de ESEE 4 een model dat altijd weer boven komt. Niet om zijn waanzinnig interessante uiterlijk, het tegendeel misschien wel. Maar de ESEE 4 werkt gewoon. Daar is iedereen het over eens. Het is één van die messen waarvan je na een poosje gebruik nog meer begint te waarderen hoe goed het ontwerp is. De heren van Randall’s Adventure en Training hebben bijvoorbeeld enorm goed nagedacht over de verschillende manieren van vasthouden. Met een hamergreep, reverse grip, pinch grip: noem ze op en het kan met de ESEE 4.

De talloze opties voor de ESEE 4

De ESEE Model 4 kun je op verschillende manieren bij je dragen. Er zijn verschillende kleuren schedes beschikbaar en ook kun je zelf een riemclip of MOLLE-back bestellen. Hiertoe levert ESEE deze messen los, zonder schede, zodat je zelf je set kunt samenstellen. Uiteraard zijn er ook sets beschikbaar in een standaardconfiguratie die door ESEE is uitgezocht.