Vandaag besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Extrema Ratio messen, ruig Italiaans design op zakformaat

Extrema Ratio Logo

Extrema Ratio messen bevatten een fantastische mix van elementen die de messen uniek maken. De messen hebben een stoer en strak design, zijn oersterk en functioneren geweldig. Het Italiaanse Extrema Ratio maakt sinds 1997 messen.

Het leger in Italië gebruikt de Extrema Ratio messen en dat is terug te zien in het ontwerp. De tactische messen worden nog steeds gedeeltelijk handmatig gemaakt en zijn absoluut geschikt voor professioneel gebruik. Extrema Ratio heeft zelfs messen speciaal ontwikkeld voor de missies van het Italiaanse leger. Knivesandtools.nl heeft alle Extrema Ratio messen echt op voorraad.

Extrema Ratio MF1 tot Extrema Ratio Fulcrum Testudo

De zakmessen, tactische messen en dolken van Extrema Ratio zijn allemaal ontwikkeld voor een specifiek doel. Extrema Ratio past heel veel zakmessen of dolken aan om aan de wensen van het leger of andere gebruikers te voldoen. Je zult dus niet vaak een mes vinden dat 'zomaar' door hen wordt ontworpen. Er zijn daardoor uiteenlopende modellen van Extrema Ratio: van een Medium Folder 1 tot de voor een Afghaanse missie gemaakte Fulcrum Testudo. Extrema Ratio wordt door Knivesandtools zelf geïmporteerd.

9U1D0mll8Ok