Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Benchmade 940 Osborne zakmes: het slanke topontwerp van Warren Osborne

Benchmade 940 Osborne zakmessen zijn ontworpen door meestermessenmaker Warren Osborne. Al sinds het jaar 2000 is de Benchmade 940 een must-have voor iedere zakmesliefhebber. Het slanke ontwerp en de bijzondere lemmetvorm maken het een geliefde keuze. Door verschillende uitvoeringen in aluminium en G10 zijn er ook binnen deze serie nog verschillende opties mogelijk. Allemaal hebben ze één ding gemeen: het zijn fantastische EDC-zakmessen.

Lees meer

3 Producten

Eigenschappen van de Benchmade 940 Osborne

Benchmade 940 Osborne zakmessen zijn zeer populair om het slanke ontwerp en de uitstekende balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Benchmade 940 Osborne: het lemmet

De 940 Osborne kenmerkt zich door de reverse tanto-stijl lemmetvorm. Een praktisch lemmet voor diverse snijtaken. Voor het staal gebruikt Benchmade CPM-S30V, erg roestvast en behoudt zijn scherpte erg goed. Ook is het goed zelf na te slijpen. Voor de veeleisende gebruiker is er een variant met premium CPM S90V-staal.

Benchmade 940 Osborne: de handgreep

De handgreep van de iconische groene 940 Osborne is gemaakt van aluminium met contrasterende paarse liners. Binnen de 940-serie zijn echter ook varianten met carbonfiber of G10 greepschalen. Door het lage gewicht en slanke ontwerp is het mes prettig te dragen met de pocketclip. Deze is zowel links- als rechts te bevestigen.

Benchmade AXIS Lock vergrendeling

De AXIS-Lock is waarschijnlijk dé Benchmade-uitvinding die bij iedereen wel bekend is. Een solide vergrendeling, bedienbaar vanaf beide zijden van de handgreep. De AXIS-Lock is de blokkering bij uitstek voor linkshandigen en hij maakt van bijna alle Benchmade-messen echte allemansvrienden.

Benchmade 940 Osborne vs 945 Mini Osborne

Voor wie een compactere variant zoekt is er de 945 Mini Osborne. Iets kleiner, niet minder functioneel!

Gemaakt in de USA

Benchmade zakmessen worden gemaakt in de Verenigde Staten. High-end technieken, moderne materialen en gemotiveerde mensen maken iedere dag geweldige messen voor liefhebbers en professionals. Van jagers tot militairen: iedereen vindt bij Benchmade een passend mes