Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Viper Sakura Olive keukenmessen - Pure Italiaanse passie

De Viper Sakura Olive-serie is een collectie van hoogwaardige Italiaanse keukenmessen uit Italië. De keukenmessen zijn in samenwerking met Viper ontworpen door de twee bekende Deense ontwerpers: Jens Ansø en Jesper Voxnaes. Het ontwerp heeft door het olijfhouten handvat, de versieringen in het lemmet en in de bevestigingspinnen een sierlijke, klassieke uitstraling. De vorm van het mes en het gebruikte Nitro-B staal zijn echter verre van klassiek.

Lees meer
3 Producten

Kenmerken Viper keukenmessen

De keukenmessen van Viper zijn sierlijk en klassiek. Door het gebruik van hoogwaardige stalen en houtsoorten zijn de keukenmessen ontzettend duurzaam. Elk mes dat Viper op de markt brengt zit vol met Italiaanse passie en bravoure.

Scherpe messen

De Viper Sakura-keukenmessen worden vervaardigd uit roestvast Nitro-B-staal. Deze staalsoort staat bekend om zijn scherpte, duurzaamheid en roestbestendigheid. Koop je een Viper keukenmes, dan krijg je gegarandeerd een vlijmscherp mes geleverd. Je bent ook niet meteen weer druk met slijpen want deze staalsoorten behouden hun scherpe lang. De messen zijn breed inzetbaar in de keuken. De keukenmessen worden vaak geprezen om hun duurzaamheid en kunnen jarenlang meegaan bij goed onderhoud. De messen hebben een sierlijke en klassieke uitstraling. Het gebruikte Nitro-B is echter verre van klassiek. Dit superstaal behoudt lang zijn scherpte, zodat je extra lang van de messen kan genieten! Daarom is Viper zo geliefd is geworden.

Ontwerp

Viper heeft de handgreep voor deze messen met aandacht ontworpen. Het ligt comfortabel in de hand en vermindert vermoeidheid wanneer je het mes lang moet gebruiken. Het assortiment van Viper kent meerdere soorten keukenmessen: koksmessen, santokumessen, broodmessen en nog veel meer.