Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Fontenille Pataud steakmessen: handgemaakt en superchic

Met Fontenille Pataud-steakmessen toon je dat je stijl en klasse hebt. Dit zijn geen messen uit de voordeelbak van een woonwinkel: dit zijn handgemaakte kunststukken die het snijden van vlees en andere gerechten naar een hoger niveau tillen. In messenhoofdstad Thiers, Frankrijk, werken de vakmensen van Fontenille Pataud dag in dag uit met grote passie aan het vervaardigen van de mooiste en beste Laguiole steakmessen.

Lees meer
22 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van Fontenille Pataud steakmessen

De hand van de maker

Bijzonder aan de Laguiole steakmessen van Fontenille Pataud is dat je in ieder mes de signatuur van de maker terugziet. Als je goed kijkt naar de rug van het lemmet zie je een gevijld patroon. Iedere messenmaker bij Fontenille Pataud heeft zijn eigen patroon. De signatuur van de maker. Dat maakt deze messen echt bijzonder.

Buitengewone materialen

Een andere onderscheidende eigenschap van Fontenille Pataud steakmessen is het uitbundige materiaalgebruik. De meest exclusieve houtsoorten en zelfs bepaalde soorten hoorn worden bij Fontenille Pataud gebruikt om deze messen hun unieke klasse te verschaffen.

Verkrijgbaar in verschillende sets

Fontenille Pataud steakmessen zijn verkrijgbaar in sets van 2, 4 of 6 stuks. Altijd worden ze geleverd in een fraaie houten verpakking. Deze komt ook als geschenkverpakking uitstekend tot zijn recht. Maar ook als chique displaycase in je buffetkast of op het dressoir misstaan deze kistjes niet.